Administrare blocuri

Societatea CVARTAL® propune Asociatilor de Proprietari/Locatari, un pachet de servicii identificat ca fiind un minim necesar la nivel de administrare blocuri, cat si pachete complexe de servicii conexe (interventii instalatii sanitare si electrice cu personal propriu).

Specialisti in administrare blocuri

Adaptam serviciile la nevoile proprietarilor, pentru un confort civilizat, un mod transparent de prezentare a cheltuielilor asociatiei catre diversi prestatori si, o comunicare moderna si eficienta intre asociatie si personalul administrativ, toate aceste servicii se fac exclusiv in conformitate cu prevederile legilor in vigoare, decizia finala apartinand NUMAI organelor de conducere ale asociatiei.
Administrare blocuri

EXPERIENTA NE INVATA. Experienta acumulata in ultimii 12 ani in domeniul Serviciilor de administrare blocuri in Bucuresti, confera deja o identitate bine conturata la nivelul general al pietei, dar mai ales in cadrul procesului de relationare directa si individuala cu clientii nostrii.

Suntem de parere ca prin implementarea unei Administrari adecvate si adaptabile nevoilor imobilului dumneavoastra , se ajunge la pastrarea si, de ce nu, chiar la sporirea valorii acestuia in timp, deservind astfel intr-o modalitate mai completa intereselor Proprietarilor.

TOTUL TREBUIE SA FIE TRANSPARENT. Pe aspectul acesta si mizam. Transparenta. Transparenta in comunicare, in fluxul actelor, in rezolvarea problemelor, in satisfacerea nevoilor. Pentru a pune acestu lucru in evidenta, PROMOVAM intotdeauna colaborarile cu institutiile bancare,conferind astfel SIGURANTA in depozitarea si gestiunea banilor din cadrul Asociatiei.

INVESTIND PENTRU VIITOR. Orice investitie necesita un efort material. Dar nu toti proprietarii dispun in aceeasi masura de finante. Incercam intotdeauna sa avem in vedere SUPORTABILITATEA FINANCIARA a membrilor asociatiei,inainte de a propune o lucrare.

Contam pe ajutorul dumneavoastra. DUMNEAVOASTRA SUNTETI CEI CARE HOTARATI! Colaborarea si comunicarea sunt pentru noi bazele unui PARTENERIAT de lunga durata in care, gasirea unor solutii viabile calitativ, dar rezonabile ca si costuri, reprezinta o prioritate. Alegeti firma de administrare blocuri Cvartal pentru linistea dumneavoastra.

12 ANI de experienta

Profesionalism, Solutii pentru toate problemele, Comunicare, Transparenta.

AVEM IN ADMINISTRARE PESTE:

IMOBILE

ASOCIATII DE PROPRIETARI

LOCATARI