Serviciile oferite sunt prezentate pe larg în secţiunea “Servicii” din pagina principală.

În afara pachetelor de servicii deja existente, doar pentru Ploieşti am implementat un NOU pachet de servicii:

“EŞTI ŞI RĂMÂI ADMINISTRATOR”.


Pachetul de servicii este dedicat asociaţiilor de proprietari unde administratorul se implică constructiv în activităţile curente, însă ar fi nevoie de o rapiditate a circulării informaţiei, o accesibilitate la acte şi situaţii şi o rapiditate a efectuării plăţilor, la care se adaugă, alinierea la normele legislative şi fiscale, pentru evitarea unor posibile neplăceri.

Dacă actualul administrator se simte depăşit de modificările fiscale şi legislative, doreşte să-i fie uşurată munca iar proprietarii doresc ca nivelul serviciilor oferite să fie în pas cu tehnologia, administrare.ro are soluţia şi are implementat sistemul de colaborare.
Colaborarea cu noi te aduce, pe tine proprietar şi pe tine administrator, în pas cu cerinţele legale şi tehnologice. Administratorul face încasările şi plăţile, activitatea de gospodarire iar NOI îţi punem la dispoziţie întreaga noastră experienţă şi tehnologie.

Noi facem listele de întreţinere, registrul de casă şi bancă, registrele de fonduri, fişele de restanţe etc şi îţi punem la dispoziţie nota de plată lunara, platforma dedicată, aplicaţia mobilă, sistemul de sms-uri etc.

Concluzionând: toată lumea are de caştigat,
- Proprietarul – acces la toate informaţiile, rapiditate, transparenţă;
- Administratorul – evidenţe în pas cu legislaţia, dosare lunare complete, situaţii financiare lunare, trimestriale şi anuale complete, mai mult timp pentru activităţile tehnice şi de mentenanţă şi de ce nu, creşterea numărului de asociaţii în administrare;
- Preşedintele asociaţiei – corectitudinea evidenţelor fiscale şi financiare, transparenţă, diminuarea întrebărilor şi eliminarea suspiciunilor proprietarilor prin punerea la dispoziţie a tuturor actelor prin intermediul platformei dedicate;
- Cenzorul asociaţiei – uşurinţă în verificarea situaţiilor financiare, acces la toate documentele, situaţii lunare, trimestriale şi anuale.

NOI LUCRĂM PENTRU TINE! Pentru detalii, contactează-ne!